Tips voor Thuis

-Gebruik twee keer per dag nagelriemolie, dit zorgt ervoor dat uw nagels langer mooi blijven en uw nagelriemen soepel blijven. Een handlotion zorgt ervoor dat uw handen soepel en zacht blijven.

-Gebruik uw nagels niet als gereedschap.

-Als u werkt met oplosmiddelen zoals chloor, aceton, wasbenzine enz. maak dan gebruik van huishoudhandschoenen, schoonmaakmiddelen kunnen uw nagels aantasten. Ook als u in de tuin gaat werken zijn handschoenen aan te raden.

-Indien er vuil aan de onderzijde van de nagel zit, maak dit dan schoon met een nagelborsteltje. Ga niet met scherpe voorwerpen onder de nagel. Hierdoor kan uw nagelplaat loslaten van het nagelbed en beschadigen .

-Door uw nagels te stoten of eraan te peuteren kunnen er luchtrandjes ontstaan. Neem bij het constateren hiervan contact op met uw nagelstyliste voor een juist advies.

-Als u uw nagels vaak stoot zijn uw nagels waarschijnlijk te lang. Het is verstandig de nagels dan iets korter te vijlen of dit te laten doen door uw nagelstyliste.

-Wanneer u uw nagels zelf wilt inkorten. Knip ze dan niet, doet u dit wel dan zullen de nagels gaan barsten.U kunt u nagels het beste inkorten door ze te vijlen met een kartonnen, keramisch of diamant vijl. Kort de nagels niet in na het douchen, in bad gaan of na een bezoekje aan de zee of het zwembad. Uw nagels zijn dan te zacht en te kwetsbaar om te vijlen.

-Indien u uw nagels wilt lakken gebruik dan eerst een base coat, dit om te verkomen dat de nagel verkleurd. Dan brengt u in twee lagen de kleurlak aan en lakt u af met een top coat, hierdoor blijft de lak langer mooi.

-Heeft u nagellak gebruikt en wilt u deze verwijderen gebruik dan nagellakremover zonder aceton, om beschadiging van de kunstnagel te voorkomen.

-Wanneer u besluit om geen kunstnagels meer te willen, laat ze dan vakkundig verwijderen. Dit voorkomt beschadiging van de natuurlijke nagels.